Замовити дзвінок

Montegrappa

Dante Alighieri: Purgatorio (Чистилище)

Лімітовані колекції

Матеріал корпусу:Срібло 925-ї проби
Деталі:Покриття з жовтого золота в 18 карат, Емаль, Срібло 925-ї проби
Пакування:Спеціальна шкатулка
Артикул:ISUDN2SL / ISUDNRSL

Архивный товар

229 086 ₴


Буклет коллекции Dante Aligheri:Purgatorio
Dante Alighieri: Purgatorio - друге видання з серії Montegrappa Divina Commedia.Ета лімітована колекція приурочена до 700-річчя від дня смерті видатного літературного генія Італії. Данте Аліг'єрі помер в Равенні в 1321 році, і в 2021 році незліченні музеї та галереї по всьому світу прославляють визионерский геній Божественної комедії Данте.
Подібно до того, як три частини «Божественної комедії» Пекло, Чистилище і Рай акуратно зливаються в єдиний твір, дизайн Dante Alighieri: Purgatorio (Чистилище) продовжує попередньої колекції Inferno (Пекло). У нашому дизайні Inferno кола пекла спускаються з верху ковпачка. На відміну від цього, Чистилище показує тераси гори Чистилище, висхідні до ковпачку ручки. Ця зворотна залежність відображає середньовічну віру в те, що падіння Люцифера з небес створило пекло, витіснивши камінь і утворивши гору Чистилище.
Dante Alighieri: Purgatorio побудований на тих же принципах дизайну, що і його попередник, але відрізняється ще більш високим рівнем артистизму. І знову хитромудра зовнішня структура з дорогоцінних металів була створена за допомогою лиття по виплавлюваних моделях і доповнена корпусом із спеціально підібраною унікальною смоли Elysian Montegrappite. Більш м'яка кольорова палітра колекції ручок відображає більш обнадійливе настрій Чистилища Данте.Сочние кольору верхньої частини ковпачка перегородчастої емалі (символ Едемського саду) і підкреслює переходи на корпусі і ковпачку.
Рівні, що становлять корпус ручки, відображають класичні сім смертних гріхів і сім терас чистилища Данте: гордість, заздрість, гнів, лінь, жадібність, обжерливість і хтивість. Невелика відмінність від попередньої колекції Inferno - додавання табличок на італійському (спереду), а також англійською (ззаду). Кожне емалеве кільце має унікальний рельєф, що складається з букви «П» (peccatum = гріх). Його змінюється частота являє собою поступове очищення душі Данте, коли він піднімається до вершіне.Центральним елементом ручок з колекції Dante Alighieri: Purgatorio є чудовий двошаровий затиск, відлитий з позолоченого срібла і срібло. Цей пишний ключ відсилає до срібних і золотих ключів від воріт раю апостола Петра, який відкриває вхід на гору Чистилище. По суті, він символізує прагнення до самовдосконалення.
Рівні, что становляться корпус ручки, відображають Класичні сім смертних гріхів и сім терас чистилища Данте: гордість, заздрість, гнів, лінь, жадібність, обжерлівість и хтівість. Невелика відмінність від попередньої Колекції Inferno - Додавання табличок на італійському (спереду), а такоже англійською (ззаді). Кожне емалеве кільце має Унікальний рельєф, что складається з букви «П» (peccatum = гріх). Его змінюється частота представляет собою поступове очищення душі Данте, коли він піднімається до вершіни.Центральнім елементом ручок з Колекції Dante Alighieri: Purgatorio є чудовий двошарова затіск, відлітій з позолоченого срібла и срібло. Цей Пишний ключ відсілає до срібніх и золотих ключів від воріт раю апостола Петра, Який відкріває вхід на гору Чистилище. За суті, ВІН сімволізує Прагнення до самовдосконалення.
Індивідуальна шкатулка нагадує старовинну книгу з тисненим шкіри темно-сірого кольору. Напис «P P P P P P P» відноситься до ангельським знакам відмінності, стертим з чола Данте під час його подорожі.